Milyen gimiben az esti tagozat?
Most vagyok 10.es gimiben (rendes nappali tagozaton). Jövőre át szeretnék menni esti tagozatra. Én úgy hallottam, hogy 16 évesen már át lehet menni. (Én jövő szeptemberben kezdeném és októberben lennék 17.) Átmehetek estire? Azt hiszem, hogy heti 3x kell bejárni. Milyen tantárgyak vannak ott? Hány idegen nyelvet tanulnak? TB-t magamnak kellene fizetni? Vagy csak ha 18 éves leszek? Hogy vannak a vizsgák? Dolgozatokat írnak? Ugye az érettségi ugyanolyan mintha nappalin kapnám?
Köszi! 16/L
megint én vagyok az elsö
Van idegen nyelv német és angol is.Heti 3 alkalommal jársz be vagy heti 2.Iskolátol függö.Meg,hogy melyik osztályba jársz,mert estin is vannak osztáyok.Ha abba az osztályba mész ahol heti 3-szor kell bejárni ott lehetnek viszgák,dolgozatok bárminok,de ha heti 2-szer jársz be akkor viszont félévente egy nagy dolgozatot kell irni.Csak érettségizö tantárgyak vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!