Az egyetemi gólyatábor csak a piálásról szól?
Figyelt kérdés
Nem iszok alkoholt, és bulizni sem szeretek. Így érdemes egyáltalán elmenni a gólyatáborba? Nem értem minek a piálásra van kihegyezve az egész, elég gáz, hogy csak alkohollal tudja magát minden ember jól érezni.2010. ápr. 23. 19:18
11/15 anonim válasza:
Hát változó. Mert látom, hogy itt sokan írják hogy napközben vannak programok és csak éjjel szól arról. Hát én első reggel arra ébredtem hogy vagy lehúzom a felest vagy beledobnak a Balatonba ott rögtön. Még szerencse, hogy szeretek inni :D...
12/15 anonim válasza:
a sporversenywkbe is elezsövik valamilyen módon a szexualitást,piálást..
vizespólós úszóverseny,borivó verseny stb...
én nem mennék el,ha újra kéne kezdeni..
nem rossz ez,csak nem való mindenkinek..a többiekkel így-is úgy-is megismerkedsz..
14/15 anonim válasza:
Nem kötelezhetnek semmire, amit nem akarsz csinálni, azt nem csinálod. Nálunk is volt két lány, aki nem akart bulizni és 10-kor elmentek aludni. Mi meg elmentünk táncolni.Én sem voltam/vagyok egy nagy bulizós, de ez a hét erre van kitalálva, kitombolni magunkat a félév előtt, ismerkedni. Szerintem nagyon jó volt, de ez a társaságtól nagyon függ. Később jól jöhetnek még az ott szerzett tapasztalatok. Ne legyél pesszimista :))
15/15 anonim válasza:
érdeklődj, hogy a suliban ahova fel fognak venni és kérdezd meg hogy milyen a gólyatábor vagy hogy mennyire vészes én tuti megyek a nyáron, mert sokkal jobb érzés hogy amikor bemész szeptemberben a suliba nem úgy fogsz kinézni mint valami árva hanem már lesz kik/kikhez odamenni dumálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!