Hogy tudnám a 4 év középiskolát átugrani? 15/L (többi lennt)
unom az iskolát és hogy mindenki komolytalan és gyerekes . nem akarok semmilyen osztálykirándulást se 45p órákat és mellé 15p szünetet és reggeltől délutánig ott ülni és rengeteg alkalommal szó szerint a semmiért megyek be meg a tesi tanár ugráltatását..
Milyen másik lehetőség van arra hogy máshogy tegyem le a középsulit?gondolom értitek én érettebb vagyok sokkal és úgyis viselkedem. és az idegesítő osztálytársak infaltilis mindegyik:/..
Mehetsz magántanulónak, nyugodtan érettségizz le 15 évesen ha tényleg annyira okos és érett vagy, aztán kezdd el az egyik egyetemet. Végülis, 15 évesen már biztosan mindent tudsz :)
Komolyea véve a szót, általánosban én is hű de okosnak gondoltam magam mert minden tök jól ment, aha. A gimis tananyag sokkal másabb és egy jó iskolában, jó tanárokkal értékes évek, remek átmenet az egyetem és az általános között.
szóval ez lehetséges ? de ha leérettségizek 16évesen és utána egyetem
ez hogy megy?
Az iskolád házirendjének kell szabályoznia az osztályozó vizsgák követelményeit, jelentkezési feltételeit, etc... Ha teszel a tárgyakból osztályozó vizsgát, majd leérettségizel az érettségi tantárgyakból, akkor lehetséges átugrani a középiskolát.
Az, hogy ki hány évesnek néz ki, véleményem szerint nem mérvadó. Én 24 évesen jóval fiatalabbnak nézek ki a koromnál. Már a 2. diplomámat csinálom és 2 nyelvvizsgán is túl vagyok. Most akkor én infantilisnek számítok a te szemedben, csak mert nem nézek ki 24-nek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!