Interjúkészítés vagy kérdőívezés egyszerűbb és időtakarékosabb egy szakdolgozat kutatásaként?
mit értesz árnyalt alatt??
sorry, nem teljesen értem... :)
Jó a googles forma is. Árnyaltabb alatt szerintem azt érti, hogy interjúnál személyesebb a válasz, jobban kifejtik, egyénibbek a válaszok, míg kérdőívnél felkínálsz 4-5 lehetőséget és csak abból választ, kevésbé fejti ki. Nyilván lehetne olyan kérdőívet, amiben van olyan rész, ahol nm csak X-et kell tenni hanem leírhatná pár mondatban a véleményét, de ha ilyet teszel bele akkor azt sokszor nem töltik ki vagy csak pár szóban leírják.
Amúgy az interjú jobban néz ki egy szakdogában, kevésbé szokványos mint a kérdőívból vonok le dolgokat megoldás, meg személyesebb, viszont ha az egyszerűség és az idő a fontosabb akkor a kérdőív jobb. Kérdőívvel is simán kaphatsz jelest amúgy, szóval az interjút csak akkor ajánlom ha nagyon profizmusra és maximalizmusra törekszel. Most ez a kérdésed alapján szerintem nem éppen ez a helyzet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!