Szakdolgozati témám - címem meghatározásához szeretnék szakszerű segítséget kérni, hova, kihez forduljak?
A fősulin csak folyamatosan visszadobják amit kitalálunk a konzulensemmel. Már olyan érzésem van, hogy itt van a nyelvemen csak nem bírom kimondani!
Nem kértem még segítséget, nincs ilyen irányú tapasztalatom, a net meg tele van ilyen cégekkel. Én meg jobb szeretnék egy személyes ajánlást, vagy ismerőst, vagy őszintén eszembe jutott már az is,hogy pszichológushoz fordulok ezzel a dilemmával.
Köszi minden ötletet!
Azt nem árulod el, hogy mi lenne a témád???
Esetleg akik már végig-járták ezt az utat, könnyebben tudnának segíteni, hogy hova-merre fordulj, vagy éppen az itt levők fejéből pattan ki egy frappáns téma-cím...
Akit szerettem volna konzulensemnek az nem vállalt el, mondván "sok a szakdoga írója és válasszak olyan konzulenst aki irányítottabb témavezetést vállal" (mert tanácsot kértem a címmel kapcsolatban). Jó nagy csalódás volt, mert bár pedagógia szakos vagyok, a pszichológia érdekel leginkább és Ő volt a pszichó tanárom féléveken át.
Tehát a pszicho.tanár témajavaslatai közül a "Gyermekrajzok lélektana" témát választottam és szeretnék is ennél maradni,de úgy,hogy az új konzulensem tárgyához is kapcsolódjon,hogy elvállalhasson (akit nem feltétlen a kompetenssége, inkább a segítő készsége miatt választottam). Ő pedig a kreatív módszerek tárgyat oktatta.
Szóval a gyermekrajzokat nem tűnik nehéznek összehozni valahogyan a kreativitással, eddig mégis mindig falakba ütköztünk. Ezt szeretném megoldani.
Arra nem is gondoltam,hogy talán itt kaphatnék segítséget, azért is nem untattam a közönséget a részletekkel. Aki szeretne kérdezzen még. Köszönöm!:)
"Gyermek-lélektan, rajzain keresztül"
alcím:
"Összefüggés a kreativitás és a rajzolási készség között"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!