Elfelejtettem beiratkozni fősulira. Ez most akkor automatikusan passzív félévnek számít majd?
Szeretnék kérvényt leadni, hogy esetleg mégis aktívként folytathassam ezt a félévet, de már lehet, hogy nem fogok beleférni a határidőbe.
Előre is köszönöm!
Utolsó, bocsi, azt nem írtam.
Akkor ez passzív?
Köszi, hogy írtál, egyébként!
Én úgy tudom igen, de kérdezd meg a to-t.
Én váltottam anno passzívról aktívra két hét késéssel. Be kellett fizetnem pár ezret a késedelmes tárgyfelvételért, plusz az összes tárgyat tartó tanártól kellett külön engedélyt kérnem, hogy felvehessem késve a tárgyakat. Nem tudom ez minden egyetemen így működik-e, de szerintem megengedik.
Köszi, igen nálam is ez a baj, hogy össze kell szednem a tanároktól az aláírásokat, de lehet, hogy az már nem lesz meg a határidő végéig. :( Meg a határidőt is össze-vissza mondják... Vagy azt sem tudom, hogy az aláírásokkal esetleg ráérek-e még, úgymond, hogy ezért akkor ne hagyjam inkább az egészet annyiba, mert a "regisztrációs hetet követő 1 héten belül szerepel" az utólagos tárgyfelvételi lapon, és abban szinte már esélytelen, hogy meglesznek az aláírások.
Bocsi, hogy ilyen hosszan írtam le ,de még egyszer köszi, hogy segítettél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!