Vezetés során szoktatok az oktatóval beszélgetni?
Én alapból nem vagyok az a beszédes fajta, jobban szeretek elmélyedni magamban. Az oktató eddig magyarázott, de már kb. a 20. órától nem nagyon kell magyaráznia, így nagy a csend, azt sem tudom, hogy kellene-e neki mesélnem valamit vagy sem, mi a bevett szokás.
Mivel a házunkhoz közel szoktam beszállni, többször volt úgy, hogy az iskola előtt felvettük a következő tanulót, ő vezetett én hátraültem és már az új tanuló hozott haza. Közben ők ketten láthatóan jól elbeszélgettek, mindig volt valami közös téma, pl., hogy milyen autót akar venni a lány, az apja nyert a lottón, az oktató lánya fogyókúrázik és ezt a témát boncolgatták, stb.
Szerintetek melyik az általánosabb? Hogy beszélgetnek vagy hogy sem? Én is beszélgetnék vele csak nem tudom miről meg igazából kedvem sincs hozzá, attól félek hogy emiatt úgy tűnhet neki, hogy nem tudok felszabadultan vezetni, mert ennyire a vezetésre koncentrálok.
Mi igazából szinte mindig beszélgettünk.
Az első pár órán volt nagyon szar, mert az oktatóm mindig beszélt hozzám, engem meg annyira lefoglalt még a vezetésre való koncentrálás, hogy alig bírtam értelmesen válaszolni :D
Utána már nem volt probléma, akkor éreztem magam furán, mikor csend volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!