Honnan tudhatom, hogy botfülű vagyok?
Szerintem ha valaki "botfülű", annak valószínűleg ütemérzéke sincs, és énekelni is olyan szinten nem tud, hogy sem a ritmus, sem pedig a hangok nincsenek a helyén egyáltalán, szóval tényleg szó szerint rossz hallgatni. :)
Ha ez a vágyad, hogy hangszeren játssz, szerintem mindenképpen érdemes megpróbálni, mert később úgyis csak ezen kattognál, hogy mi lett volna, ha mégis megpróbálod. :) Ha van is rá lehetőséged, hogy hangszeren tanulj, akkor adj egy esélyt a dolognak, én azt tanácsolom. :)
(Nekem a gitározás volt a vágyam, de lehetőségem nem volt hangszeren tanulni tanártól vagy iskolai keretek között. Aztán az akkori párom segítségével sajátítottam el az alapokat, onnantól pedig autodidakta módon tanultam. :) Mai napig sem tudok szólózni vagy virtuóz szinten játszani rajta, de ha énekelek, tudom magam kísérni vele. :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!