Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan tudhatom meg, mi...

Hogyan tudhatom meg, mi érdekel igazán? 1O-et fejeztem egy nyelvi gimnáziumban. Vajdasági vagyok, de inkább külföld felé tekintgetek (Ez azt jelenti, hogy Szerbia semmiképp, de Magyarország sem vonzz nagyon). Többi lent

Figyelt kérdés
6 nyelvet tanulok:magyar, szerb, latin, német, angol, spanyol. Legjobban angol érdekel, valamint emellett földrajz. A legnagyobb baj, hogy nem tudom, milyen egyetemek léteznek. Melyik szak lenne a legjobb nekem. Tudtok ebben segíteni? 16/F

2015. jún. 22. 16:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemen van földrajz szak. Azzal tán jobban eltudsz helyezkedni mint a nyelvekkel. Bár nem hátrány ha tudsz idegen nyelveket.
2015. jún. 22. 16:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Sajnos, az a baj, hogy a földrjaz szak nem rossz, de én a kettő kombinációját szeretném valahogy, plusz, tudom, hogy nem csak tanár lehetek földrajzzal, de én tanár NEM szeretnék lenni
2015. jún. 23. 08:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Matekkal hogy állsz?

Földmérő (mérnök)? Bár azzal jobb lenne, ha otthon maradnál, viszont Szerbiában szerintem szükség van rá, és nincs túl sok képzett szakember.

2015. jún. 30. 00:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Matekkal az a baj, hogy most csak 2 écig volt mivel ez nyelvi gimi, de ha eldöntöm hogy olyanra szeretnék menni ahol kell matek, akkor privát órákat vennék. Ja és szerbiát semmiképp sem választom, mivel itt eleve olyan diplomát kapnak az emberek az egyetem befejezte után amit CSAK szerbia fogad el, az EU nem. :( Mi a véleményetek a Corvinusról, BGF?
2015. jún. 30. 07:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem úgy értettem, hogy tanulni Szerbiában, hanem dolgozni. Azt hittem, ezt érted a külföld alatt.
2015. jún. 30. 13:07
 6/7 A kérdező kommentje:
Jaaa értem, nem nem hisuem hogy visszatérnék, az életszínvonal a Pokolt üti :D ..... Valami más esetleg? BGF,CORVINUS?
2015. júl. 1. 08:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Őszintén, szerintem külföldre sokkal jobban megéri elmenni egy jó szakmunkásként, mert nem valószínű, hogy kapnál valami komolyabb munkát, hiába az egyetemi diploma.
2015. júl. 1. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!