Koleszosok! Nektek mennyi ideig tartott belejönni? Megszokni? Ez normalis? Tobbi lent
Tehat 15 eves vagyok most nyaron ballagtam el az altalanosbol. Nagyon jo gyerekkorom volt imadtam itthon lenni az itteni barataimmal, roplabda edzesre jarni az ottanikkal is szoros kapcsoltam volt, egyszoval imadtam a kornyezetem, iskolat.
A kornyeken viszont nem volt ho iskola ezert kollegiumba koltoztem. Borzaszto honvagyam van neha sirhatnek is ramjon meg ez a "milyen jo lenne otthon lenni". Otthon meg azt szamolom hogy jajj basszus mindjart mennem kell vissza. Ez ellen mit tudnek csinalni? Mennyi ido utan enyhul, mulik majd el? Egyebkent szeretek koleszes lenni csak picit nehezen baratkozos vagyok. A tobbiek mar regebb ota beszelgettek jobban ismerik egymast hogy tudnek jobban beilleszkedni mrg hogy mellettem ne kinos csend legyen? Koszi a valaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!