Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Reménykedhetek benne, hogy...

Reménykedhetek benne, hogy holnap már megjön az értesítő levél?

Figyelt kérdés
Húzzák-halasztják ezt a dolgot,sok osztálytársam tudja már,hogy hova vették fel.Sőt néhány évfolyamtársam is tudja.De én nem..igaz,hogy még sok olyan diák van országszerte,aki még nem kapta meg a levelet,de én közel lakok az iskolához(30 km),és már bőven megjöhetett volna.19.óta megvannak az eredmények!23.-a lesz hnap és már reménykedhetek,hogy kiküldik??Te reménykedsz benne,hogy kiküldik a te leveledet?Vagy neked már kiküldték?:P
2010. ápr. 22. 13:22
 1/2 anonim válasza:

Nekem sem küldték még ki, de tudom, hogy felvettek.

Kintvan az iskola honlapján.

Tán ott nézd meg.

Sok sikert!

2010. ápr. 22. 14:33
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem,még nincs fent a suli honlapján.Az ideiglenes felvételi jegyzék fent volt,láttam is,ott 13. vagyok,és lehet,hogy felvesznek,csak nem hiszem el,és ezért kell a levél.Kell nekem az a levél!!!:D
2010. ápr. 22. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!