Egyetemre füzet vagy lapok?
Figyelt kérdés
Sok embert megkérdeztem, hogy mire írtak/írnak egyetemen és 99%-ban azt a választ kaptam, hogy lapra, amit utánna befűznek mappákba. Magamat ismerve viszont biztos gyűrném, keverném és elhagynám a lapokat. Úgy érzem, hogy, kényelmesebb lenne spirálfüzetekbe jegyzetelni. Szerintetek melyik a jobb?2016. szept. 6. 13:34
11/17 A kérdező kommentje:
#10 Le lehet beszélni, csak kényelmesebb a füzet, de ha nagyon nem telnek be akkor tényleg pazarlás, de mivel gólya vagyok nem tudom mennyit kell írni az egyes kurzusokon, most még a gimis tapasztalataiból indulok ki. Amúgy nem alapképzés. És a lesz olyan félévem a mintatanterv szerint amikor több kurzuson lesz mint 11. Tehát tényleg nem tudom. A sok dosszié is drága amibe bele kell fűzni a lapokat.
2016. szept. 6. 14:30
12/17 anonim válasza:
És mi lenne, ha abba a füzetbe, ami nem telt be, tovább írnál a következő félévben?
13/17 anonim válasza:
Nem éri meg minden tárgyra külön füzetet venni, mert sokszor üres marad a füzet 80%-a.
Lapokból pont annyit használsz, amennyi kell, így csak olyan felesleg marad, amit bármikor, bármely órára használhatsz.
Ha mindenképp füzetet akarsz, akkor olyat vegyél, ami színekkel fel van osztva, ilyen vastagabb fajta.
14/17 A kérdező kommentje:
Oké köszi a válaszokat, lehet akkor megpróbálom a lapokat. Ti hogy csoportosítjátok ezeket? Minden tárgy lapjai külön vannak befűzve dossziéba, vagy egy dossziéba van az összes csak külön butyikban?
2016. szept. 6. 15:01
16/17 anonim válasza:
Én ilyen dossziékat vettem, lehetőleg minden tárgynak más-más színben, rakok bele annyi lapot amennyit elégnek gondolok, aztán vagy pótlom vagy kiveszek belőle ha kevés. Fél év végén kiszedek minden lapot, bugyiba rakom majd be a fiókba, ha esetleg kell akkor még előtudom venni. A műanyag dosszié meg jó lesz a következő félévre.
17/17 anonim válasza:
Nekem egy nagy gyűrűsmappában vannak lefűzve a lapok, nem szórakozok bugyikkal. Sokkal praktikusabb így, mint minden órára külön füzetet vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!