Egyetemre füzet vagy lapok?
Én egy füzetet vettem, és annak a lapjai kitéphetőek és lefűzhetőek. De pocsékolás minden kurzusra külön füzet. Felesleges.
2016. szept. 6. 13:36
Lapok és egy MAPPA, így nem fog gyűrődni....
2016. szept. 6. 13:38
3/17 A kérdező kommentje:
Miért pocsékolás a külön füzet minden kurzusra? Amúgy nem sok kedvem lenne lapokat füzögetni...
Én lapokat használok, sokkal jobb, mint a külön füzet. De ez rajtad áll, ne mások véleménye alapján vásárolj. Azt vedd, ami neked kényelmes.
2016. szept. 6. 13:42
Ez most komolya kérdés?:D Hát úgy csináld, ahogy neked jó. Ha te világosan leírod, hogy semmi kedves fűzögetni, akkor vegyél külön füzetet és ne fűzögess, ennyi.
2016. szept. 6. 13:47
6/17 A kérdező kommentje:
Értem akkor lehet marad a füzet. A lapjain mindig elvesznek/tönkremennek még dossziéban is. Elég trehány vagyok ezen a téren. Csak nem tudom, hány füzet kell egy kurzusra. Milyen hamar telnek be?
7/17 A kérdező kommentje:
Felnőtt vagy. Veszel 10db füzetet és csókolom. Ha betelt, veszel még 5-t. Nem értem, hol a gond.
Amúgy azért pocsékolás, mert lesz, amibe írsz 10 oldalt és annyi. Aztán kuka. Veszegeted a füzeteket éveken keresztül, mikor harmadáron megvan lapokon. De a te dolgod, nekem8.
2016. szept. 6. 13:55
9/17 A kérdező kommentje:
#8 Nem kuka, amíg még nem lesz a diplomám megmarad. Az a 11db füzet ami idénre kell pedig nem sok. Mondjuk ha nem jön be, akkor majd kövi félévben váltok.
11x6=66db alapképzésre, és akkor még kurzusonként csak egy.
A kurzusok 2/3a meg nem "megtartós", ne érjen meglepetés.
De egyet nem értek: ha füzetbe akarsz írni, és erről lebeszélni sem lehet, akkor minek írsz ki kérdést?
2016. szept. 6. 14:22
Kapcsolódó kérdések: