Hogyan bizonyítom be, hogy egy adott hullám, vagy rezgés jelen volt 7100km-el arréb?
Kollégiumba felvételiztem a SOTE-n, és nővérem nem tudom Hallgatói jogviszony igazolást hozni, mert amerikában volt diákmunkán.
A szocos nő erre azt mondta, hogy ezt az igazolást telefonon is kérvényezhetjük különleges esetekben.
Nos nővérem Philadelphia mellett volt egy táborban mint "Campleader", és nemigazán volt térerő a közelben. Volt néha, de azt inkább személyes üzenetváltásra használtuk fel.
Erre a nő azt mondta, hogy bizonyítsam be, hogy nem volt térerő ott,a hol nővérem tartózkodott 2hónapig.
Lehetséges?
Hol van az a hely? Van ott polgármester, vagy egyéb köz intézet?
Tőlük kérj igazolást.
Úgy képzeld el a helyet, mint ha vidéken lennél. Gyenge a térerő, lassú a net. Sokszor egyáltalán nincs.
Közintézmény meg nem tudom, hogy milyen gyorsan küldene levelet, de megpróbálom.
"A szocos nő erre azt mondta, hogy ezt az igazolást telefonon is kérvényezhetjük különleges esetekben."
És te, vagy szülők nem tudtak volna betelefonálni?
" nemigazán volt térerő a közelben. Volt néha, de azt inkább személyes üzenetváltásra használtuk fel. "
Ha az fontosabb volt, mint az iskola...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!