Szerintetek ilyen motivációval mennyire nehéz egy egyetemet elvégezni?
Figyelt kérdés
A középiskola közepén nekem már rohadtul elegem volt a tanulásból és azóta arra vágyok, hogy végre ne kelljen többet tanulni, viszont egy egyetemet muszájból el fogok végezni, mert sima érettségivel meg okj-s végzésekkel nem lehet olyan állást találni, ami jól fizet (ez picit relatív, hogy kinek mi a jó, meg hát Magyarország, azt se felejtsük el). Tehát ha úgy nézzük, az egyetlen motivációm az egyetem elvégzésére az a pénz. Programozásra jelentkeztem, mert ebből meglehet jól élni és az informatikai dolgok közül ez is érdekel a legjobban, leginkább a telefonos programozás, de ez most úgy érzem lényegtelen. Szerintetek mennyire furcsa, vagy épp ellenkezőleg, mennyire normális, hogy valakit csak a pénz motiváljon arra, hogy elvégezzen egy egyetemet, főleg ebben a mai világban?2016. szept. 2. 18:58
11/22 anonim válasza:
tudod mi a logikája?
könyv, ez könyves boltokban van
youtube, net, ez a számítógépből jön ki
És a végén elkezded olvasni
12/22 A kérdező kommentje:
Szóval könyvekből és internet alapján elkezdek megírni egy programot és vagy jó vagy nem és megpróbálok rájönni, hogy miért nem jó? Ennyi erővel azt is kilehetne jelenteni, hogy ehhez felesleges az egyetem, csak jól mutat a diploma, amit ott adnak...
2016. szept. 2. 20:12
13/22 anonim válasza:
ehhez felesleges az egyetem, csak jól mutat a diploma, amit ott adnak
Az ELTE progterv mat on végeztem
14/22 A kérdező kommentje:
Én is az ELTE-re megyek, leginkább mert ez volt a legközelebb, ahol tanítanak is programozást. Na de majd kiderül, hogy mi lesz. A mobilos rész remélem érdekel majd annyira, hogy mennyen, de majd kiderül.
2016. szept. 2. 20:18
15/22 anonim válasza:
mobilt nem tanítanak szerintem, és mivel 10éve még nem volt mobil, a 60éves tanárok hogy tanítják? könyvekből.
Én iphone, androidra fejlesztek xamarinnal, és ez a csúcs, én 12év után értem ide, aki nem érti, meg tanítja
16/22 A kérdező kommentje:
Ha jól emlékszem, találtam olyat, ami telefonokkal foglalkozik. Talán c# nyelven, de most valamiért nem enged belépni a neptunba, hogy rendesen megtudjam nézni.
2016. szept. 2. 20:31
17/22 anonim válasza:
áhh, sötét motiválatlan, divat telefonos unalmas ember vagy
18/22 A kérdező kommentje:
Még jó, hogy nem is ismersz és így csinálsz egy véleményt rólam.
2016. szept. 2. 20:40
19/22 anonim válasza:
"mennyire normális, hogy valakit csak a pénz motiváljon arra, hogy elvégezzen egy egyetemet, főleg ebben a mai világban?"
Nagyon sokan választanak emiatt informatikai területet továbbtanulás gyanánt, majd amikor rájönnek, hogy ez nem abból áll, hogy egész nap codozol/wowozol/bulizol itthagyják egy féléven belül.
20/22 A kérdező kommentje:
Szerencsére se a cod-ot, se a wow-ot nem szeretem. :D Viccet félre téve, valamennyire azért érdekel a dolog, de leginkább az, hogy ne 100 ezres fizetésből kelljen megélnem.
2016. szept. 2. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!