Szerintetek ilyen motivációval mennyire nehéz egy egyetemet elvégezni?
gimibe semmi hasznosat nem tanítanak.
Eddig mennyit foglalkoztál matekkal, angollal, programozással?
Angolból 5-ös emelt érettségim van, a felsőfokú nyelvvizsga már nem sikerült, de nem is tanultam rá szinte semmit...
Matek az viszonylag könnyen ment középiskolában, igaz, csak középszinten, első 2 évben 4-es szinten majd a maradék 3-ban 5-ös simán megvolt, házikat mindig megírtam, órán odafigyeltem és több nem is kellett, szinte mindent megértettem belőle.
Programozás óránk volt néhány, de azokat mind a hajunkra kenhettük, annyit értek. Egyik tanár csak kivetítette oszt' másoljuk le. Másik egyszer elmagyarázta, 3-4 hétig nem is programoztunk majd dolgozat és új anyag (osztály fele szinte végig bukdácsolt belőle emiatt, hogy nem gyakoroltatta velünk a tanár). Harmadik tanár meg töketlen volt és nem bírt tanítani, mert rendet tartani sem bírt. Ritkán kaptunk feladatokat, azok úgyahogy sikerültek, de az osztály átlagnál jobban ment, bár ez nem a legjobb viszonyítási alap. Az egész osztályban csak 1 ember volt, akinek nagyon ment a programozás, pedig ő sem tanult ezen kívül sehol sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!