Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Gazdasági diplomával Amerika?

Gazdasági diplomával Amerika?

Figyelt kérdés

Az itthon, vidéki egyetemen megszerzett gazdasági diplomával érek valamit külföldön? (Magabiztos angol nyelvtudással).

Vagy mit kell csinálni, hogy érjen kint is valamit! :)

2016. aug. 31. 08:13
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

'Felesleges pedáloznod, látszódik, hogy pocsék ember vagy, szerencsétlen élettel. Gondolom közmunkás'

Nem. Gépészmérnök, MSc.

'aki mérnöki pályáról álmodozik'

Valóban előfordult már, hogy a munkámmal álmodtam :D

'ilyen féreg belsővel rendelkező emberektől automatikusan/ösztönösen távolodnak az emberek.'

Volt már csajod Batman? :D Én nős vagyok.

'Nem véletlenül lehetsz egy csődtömeg az életben, hiába jön majd a keménykedő duma, hogy milyen sok mindened van, stb. stb. Előre jelzem, hogy jó "kamu" lesz.'

Ismerjük egymást? Nem. De te úgy ugrálsz itt mintha bármit is tudnál az életemről. Ebből is nagyon jól látszik, hogy az IQ-d alulról verdesi a cipőméretedet. 2+2=?

'Illetve ha továbbra is pampogni szeretnél elég statisztikákat megnézned, illetve az álláshirdetéseket. Amiket már olyan sokszor ajánlottam, és meglátod, hogy nulla vagy a témában.'

Statisztikákat? :D Ha már a statisztikáknál tartunk: A kezdő fizetés tudod mi a statisztikákban? Az első havi fizetés. Szerinted ennek így mennyi információ értéke van? Semennyi megsúgom. Amúgy nem nézegetek álláshirdetéseket, van munkám köszi.

'Nem nézem le a mérnököket sem, de épp egy olyan réteget sértegetsz, akik kezdőként többet keresnek, mint a mérnökök, és idővel mégjobban lehagyják Őket pénzt, karriert illetően.'

Még jobban lehagyják őket? Érdekes, nekem nem egy ismerősöm dolgozik közép illetve felső vezetőként pénzügyi területen és egy! embert ismerek aki jobban keres nálam. Akkor, hogy is van ez?

2016. szept. 2. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!