Gazdasági diplomával Amerika?
Az itthon, vidéki egyetemen megszerzett gazdasági diplomával érek valamit külföldön? (Magabiztos angol nyelvtudással).
Vagy mit kell csinálni, hogy érjen kint is valamit! :)
Én vagyok az idióta?
'Miert nem vagytok kepesek felfogni, hogy amikor az ember Amerikat ir, akkor az USAra gondol.'
Ezt a kérdést nem is akartam elhinni. :D
Talán azért nem fogjuk fel mert nem vagyunk gondolatolvasók. Szerintem senki nem az, ha Amerikát írsz akkor arról is beszélsz. Nehogy már te kérd számon, hogy mi miért használjuk helyesen a földraji neveket. Nehogy már nekem kelljen alkalmazkodnom a Ti baromságaitokhoz. Álljon már meg a menet!
'Az amerikaiak is America-nak hivjak a sajat orszagukat'
Nem, ők USA-nek hívják.
'mi is nyugodtan nevezhetjuk Amerikanak az Egyesult Allamokat'
Nem.
'Nyilvan aki egy masik orszagra gondol, az neven fogja azt nevezni'
Akkor, ha te az USA-ra gondolsz, miért nem nevezed nevén?
Most esett le... xD Nekem teljesen egyértelmű, hogy Amerika alatt az USA-t értem. Ha máshogy volna, akkor direkt úgy írnám ki, hogy Kanadába akarok menni, vagy Mexikóba, stb.
Köszi #10-es! :) Nem gondoltam, hogy könnyen megy, de azért eléggé extrém. :D
'Most esett le... xD Nekem teljesen egyértelmű, hogy Amerika alatt az USA-t értem.'
Ennyire primitív vagy.
"Nem, ők USA-nek hívják."
Hol elsz dragam? Mert en 13 eve az Allamokban. De nem kell elhinni amit en mondok:
"The United States of America (USA), commonly referred to as the United States (U.S.) or America..."
Csak nehany pelda, ahol az Egyesult Allamokat siman America-nak hivjak. De ezek biztos mind tudatlanok es csak te vagy a langesz, ugye?
'Hol elsz dragam? Mert en 13 eve az Allamokban'
Én is éltem ott bár csak 3 évet.
'De nem kell elhinni amit en mondok'
Nem is hiszem el.
'The United States of America (USA), commonly referred to as the United States (U.S.) or America'
És ezzel mit bizonyítottál? :D Mert te azt mondod Americanak hívják én meg azt, hogy USA-nek és ebben az általad idézett mondatban ott van mind a kettő.
'Csak nehany pelda, ahol az Egyesult Allamokat siman America-nak hivjak'
Az utolsó 3 linkkel szintén nem értem mi volt a célod. Honnan veszed, hogy ezekben az America az USA-ra utal és nem Amerikára?
'De ezek biztos mind tudatlanok es csak te vagy a langesz, ugye?'
Mindenesetre te tudatlan vagy, az biztos. Én nem állítom, hogy lángész lennék, bár a végzettségemmel nyugodtan megtehetném. ;)
"Multik, bankok, állami szféra, vállalkozások"
Ezek nem szakmák, és mi köze egymásnak?
Az állami szférában lehetsz portás, bankban pénztáros, csak ehhez érettségi se kell.
Nem tudsz egy szakmát mondani amihez értesz, ne akard Amerikát.
Nagyon szánalmas életetek lehet. Látszik, hogy egy picit sem értetek a témához.
Munkakört felesleges írnom, hiszen ahány vállalkozás annyi féle megnevezés, és soha nem konkrétan neveznek meg munkakkört. Inkább a követelményt, ami kivétel nélkül közgáz végzettség.
Nézzetek álláshirdetéseket.
Ha megkérhetlek titeket, ne itt rontsátok a levegőt.
Nem érdekelnek inkompetens személyek véleménye a témában.
'a követelményt, ami kivétel nélkül közgáz végzettség'
Ja, például a gépészmérnöki melókhoz is kivétel nélkül közgáz végzettség a követelmény... :D Ne röhögtess már!
Szar volt... hogy jön ide a mérnöki pálya? Szó sem volt róla. Most csak a gazdaság szintjén mozgunk, ez a téma.
Felesleges pedáloznod, látszódik, hogy pocsék ember vagy, szerencsétlen élettel. Gondolom közmunkás...aki mérnöki pályáról álmodozik. Bocsi... majd talán a következő életedben. Arra emlékeztetnélek, hogy minden csak azért van, mert az ilyen féreg belsővel rendelkező emberektől automatikusan/ösztönösen távolodnak az emberek.
Nem véletlenül lehetsz egy csődtömeg az életben, hiába jön majd a keménykedő duma, hogy milyen sok mindened van, stb. stb. Előre jelzem, hogy jó "kamu" lesz. :)
Illetve ha továbbra is pampogni szeretnél elég statisztikákat megnézned, illetve az álláshirdetéseket. Amiket már olyan sokszor ajánlottam, és meglátod, hogy nulla vagy a témában.
Nem nézem le a mérnököket sem, de épp egy olyan réteget sértegetsz, akik kezdőként többet keresnek, mint a mérnökök, és idővel mégjobban lehagyják Őket pénzt, karriert illetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!