Valaki mintatervet küldene nekem pénzügy és számvitel szakhoz?
Annyi félét találtam már, nem tudom melyiknek hihetek.
Egy lista kellene a tárgyakról, amik majd lesznek.
Örüljél magadnak!
Amúgy meg honnan kellene tudnom kezdőként, hogy minden egyetemen teljesen eltérő órák vannak pénzügy és számvitel szakon?
És honnan tudhatnád akkor, amikor elvégezted 1 egyetem 1 szakját, hogy másik egyetemek másik szakjukon mi van...? Ilyen dolgokhoz nem az kell, hogy elvégezd a szakot (ne legyél kezdő a felsőoktatásban), hanem hogy olvasgass, nézelődj, ismerkedj a felsőoktatási rendszerrel, az egyes egyetemek minőségével, stb, lehetőleg még a felvételi előtt, hisz mégsem mindegy hova jelentkezel, és hol fogsz 3-5 évet eltölteni, aztán milyen tudással távozol.
De alapvetően nem az a baj, hogy nem tudtad (senki nem tud mindent egyből), hanem az, hogy elkezdtél nézni más egyetemekről is tanterveket. Ezt mégis miért tetted? Van egy egyetem, ahova felvettek, azt fogod tanulni, és az az egyetem kiadott egy tantervet. Ez 100%-ban jó. Még ha tudtad volna is, hogy máshol más a tanterv, az égvilágon semmi okod nem lett volna megnézni azokat, hiszen neked nem azt fogják tanítják, semmire nem mégy azzal, ha megnézed másokét. Ezt viszont tudhattad volna, hiszen csak józan paraszti ész kell a kikövetkeztetésére.
Tulajdonképpen csak annyit írtam be a keresőbe, hogy pénzügy és számvitel mintaterv. Itt egyetemek neve nélkül találtam többet, mert azt gondoltam bármelyiket ha megnyitom, az jó lesz nekem.
De köszönöm az utolsó 2-nek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!