Valaki mintatervet küldene nekem pénzügy és számvitel szakhoz?
Annyi félét találtam már, nem tudom melyiknek hihetek.
Egy lista kellene a tárgyakról, amik majd lesznek.
Feltéve, ha a Miskolci Egyetemen tanulsz, tessék:
15 másodpercig tartott megtalálni.
Ha ezen az egyetemen és ezen a szakon tanulsz, semmi mással ne foglalkozz, csak amit belinkeltem.
Ha más egyetemen tanulod a szakot, mondd meg, és azt is megtalálom 15 mp alatt.
Ha még nem tanulsz egyetemen, csak látni akarod, hogy milyen tárgyak vannak, akkor felejtsd el, hogy egységes tantervet találsz, mert, mint mondtam, egyetemenként eltérő a képzés, így a tárgyak is, az oktatás, a tananyag. Nézd meg a képzés leírását a felvi.hu-n, az is elmondja mit csinál aki elvégzi a szakot.
Kellően kielégítő választ adtam?
"Még mindig várok SEGÍTŐ, értelmes válaszokra, tapasztalt emberektől, nem bölcsészkarosoktól,ha egyáltalán azok is vagytok.. "
- Kaptál rengeteget.
"Az egyetem oldalán semmi hasznos nincs fent, ugyanis más lett a neve,és még minden adat frissítés alatt van,ergo nem megyek vele semmire."
- Melyiken? Ha ezt nem vagy képes leírni, akkor mit vársz?
ÉS mégis mibő gondolod, hogy itt senki sem végezte el a szakot, illetve miért csak az képes segíteni, aki elvégezte? Ha valaki máshol évekkel korábban végezte el, akkor az ő mintatanterve számodra miért segítség?
Köszönöm a válaszokat..
Nincs kedvem egy névtelen válaszolóval sem vitatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!