Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Valaki mintatervet küldene...

Valaki mintatervet küldene nekem pénzügy és számvitel szakhoz?

Figyelt kérdés

Annyi félét találtam már, nem tudom melyiknek hihetek.

Egy lista kellene a tárgyakról, amik majd lesznek.

2016. aug. 24. 20:42
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
52%
De miért nézel bármilyen más egyetem tantervét a sajátodon kívül? Oda jelentkeztél ahova, és neked pontosan azt fogják tanítani, amit ott tanítanak. Semmi mással nem kell foglalkoznod. Persze hogy más tárgyak vannak. Csak mert a szak neve ugyan az, vagy eltérő, attól az oktatás még minden egyetemen más és más, trilliónyi tárgynév van. A tanterveket sokszor cserélgetik, tárgyakat alakítanak át, újdonságokat raknak be. Ez minden egyetemen így van, ellenben mindenhol közös, hogy a kar a saját képzéseinek aktuális adatait mindig közzéteszi a saját honlapján, egy képzésnek már a kezdetekkor van jól megfogalmazott tanterve, ami mindig letölthető, és minden félévben csak azokat a tárgyakat tudod felvenni, amik neked megjelennek a Neptunban. Szóval úra kérdezem, mi a fenéért nézel te bármi mást? Hogyan segítsünk neked? Küldjük el azt a táblázatot, amit már láttál, és biztosan abban is csak valamilyen tárgyak lesznek, amikre azt mondod, hogy de hát ez eltérő a többitől?
2016. aug. 24. 23:25
 12/27 anonim ***** válasza:
52%
Az meg, hogy az adott egyetem adott karán adott képzést tanulom-e, mint amit te megneveztél, totálisan irreális. MINDENHOL ugyan úgy működik a rendszer, ezért hívják egységes tanulmányi rendszernek, és mindenhol közzéteszik a képzés tantervét. Mivel ez a lehető legfontosabb dokumentum, kb. fél perc kell hogy legyen, mire megtalálod a te egyetemed honlapján.
2016. aug. 24. 23:27
 13/27 anonim ***** válasza:
52%

Feltéve, ha a Miskolci Egyetemen tanulsz, tessék:

[link]

15 másodpercig tartott megtalálni.

Ha ezen az egyetemen és ezen a szakon tanulsz, semmi mással ne foglalkozz, csak amit belinkeltem.

Ha más egyetemen tanulod a szakot, mondd meg, és azt is megtalálom 15 mp alatt.

Ha még nem tanulsz egyetemen, csak látni akarod, hogy milyen tárgyak vannak, akkor felejtsd el, hogy egységes tantervet találsz, mert, mint mondtam, egyetemenként eltérő a képzés, így a tárgyak is, az oktatás, a tananyag. Nézd meg a képzés leírását a felvi.hu-n, az is elmondja mit csinál aki elvégzi a szakot.

Kellően kielégítő választ adtam?

2016. aug. 24. 23:33
 14/27 anonim ***** válasza:

"Még mindig várok SEGÍTŐ, értelmes válaszokra, tapasztalt emberektől, nem bölcsészkarosoktól,ha egyáltalán azok is vagytok.. "

- Kaptál rengeteget.

"Az egyetem oldalán semmi hasznos nincs fent, ugyanis más lett a neve,és még minden adat frissítés alatt van,ergo nem megyek vele semmire."

- Melyiken? Ha ezt nem vagy képes leírni, akkor mit vársz?

ÉS mégis mibő gondolod, hogy itt senki sem végezte el a szakot, illetve miért csak az képes segíteni, aki elvégezte? Ha valaki máshol évekkel korábban végezte el, akkor az ő mintatanterve számodra miért segítség?

2016. aug. 25. 13:36
 15/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat..

Nincs kedvem egy névtelen válaszolóval sem vitatkozni.

2016. aug. 25. 14:40
 16/27 anonim ***** válasza:
És ha elárulom a nevemet? :)
2016. aug. 25. 14:42
 17/27 anonim ***** válasza:
65%
Jó, ezzel elárultad, hogy trollkodsz.
2016. aug. 25. 14:43
 18/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyos vagy, de nem vagyok kíváncsi a nevedre, az nem szerepelt a kérdésben. :)
2016. aug. 25. 17:54
 19/27 anonim ***** válasza:
Akkor mégis miért hoztad fel ez az idióta érvet arra, hogy "vitatkozni" nem akarsz? Egyáltalán miért akarnál, amikor már mindent elmondtunk, amit csak lehet...
2016. aug. 25. 18:19
 20/27 anonim ***** válasza:
65%
Sírva könyörgök, ne menj el a beiratkozásra! Tanulj ki egy szép szakmát helyette! :)
2016. aug. 25. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!