Ha nem megyek gólyatáborba, nem mehetek egyetemre sem?
Ma felhívtak a HÖK-ösök, mivel lecsúsztam a gólyatáborba való regisztrációról, de még pótolhatom. Ugyanakkor mondták, hogy a gólyatábor kötelező, fizessem be a pénzt, regisztráljak, mert különben kitörölnek az egyetem névsorából, ergo nem nyerek felvételt az egyetemre. Azt mondták, hogy beiratkozni is csak a gólyatábor keretében tudok és az évnyitón is kötelező megjelenni.
Ha bármelyiket is kihagyom akkor úszik az egyetem.
Szerintetek mennyire vegyem komolyan ezt a ,,fenyegetést"?
22-es: Gondolom eljutott a tudatodig hogy felnőtt 19-23 éves emberekről beszélünk, akiknek büntetőjogi felelőssége is van és ennyi idősen már szánalmas telefonbetyárkodással szórakozni. Ha HÖK-ösként ilyet mond azzal is az intézményt képviseli, szóval válogassa meg a szavait és ne így viselkedjen.
Írj a dékánnak, mert ilyet nem mondhatnak, hogy a gólyatábor kötelező és ha nem veszel részt akkor nem is kezdheted el az egyetemet. Ez zsarolás, a telefonbeszélgetések utólag lehallgathatók azt se feled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!