Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha nem megyek gólyatáborba,...

Ha nem megyek gólyatáborba, nem mehetek egyetemre sem?

Figyelt kérdés

Ma felhívtak a HÖK-ösök, mivel lecsúsztam a gólyatáborba való regisztrációról, de még pótolhatom. Ugyanakkor mondták, hogy a gólyatábor kötelező, fizessem be a pénzt, regisztráljak, mert különben kitörölnek az egyetem névsorából, ergo nem nyerek felvételt az egyetemre. Azt mondták, hogy beiratkozni is csak a gólyatábor keretében tudok és az évnyitón is kötelező megjelenni.

Ha bármelyiket is kihagyom akkor úszik az egyetem.

Szerintetek mennyire vegyem komolyan ezt a ,,fenyegetést"?

2016. aug. 23. 15:31
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Zsarolás kísérletét követték el a HÖK-ösök, de el hiszem ha nem akarod feljelenteni őket, nehogy megjegyezzék a neved. Viszont a dékán/rektor irányában mindenképpen tehetnél valamilyen lépést. Ne hagyd annyiban!
2016. aug. 24. 23:07
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet az, hogy valaki, aki tudta, hogy hova vettek föl , csak kiadta magát valakinek és telefonbetyárkodott? Mondjuk így eléggé durván hangzik, de valaki poénból esetleg, megkérhette az egyik barátját, akinek nem ismered a hangját, hogy kicsit ijesszen rád.
2016. aug. 24. 23:30
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

22-es: Gondolom eljutott a tudatodig hogy felnőtt 19-23 éves emberekről beszélünk, akiknek büntetőjogi felelőssége is van és ennyi idősen már szánalmas telefonbetyárkodással szórakozni. Ha HÖK-ösként ilyet mond azzal is az intézményt képviseli, szóval válogassa meg a szavait és ne így viselkedjen.

Írj a dékánnak, mert ilyet nem mondhatnak, hogy a gólyatábor kötelező és ha nem veszel részt akkor nem is kezdheted el az egyetemet. Ez zsarolás, a telefonbeszélgetések utólag lehallgathatók azt se feled.

2016. aug. 31. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!