Mads, Universitas, Eudiák, Mind-Diák vagy Meló-Diák?
Melyiket ajánlanátok és miért/ miért nem?
Hol lehet a leghamarabb munkát kapni? Hol mennyire korrektek?
Nagyon fontos szempont, hogy a munkák rugalmasak legyenek ill. részmunkaidős melók legyenek.
Budapest, 18év feletti nappalis diák
Szia!
Bár a kérdés 2 éves, de én a Mind-Diákon kívül mindegyiknél dolgoztam, így leírom a tapasztalataim, hátha valakinek még jól jönnek.
MADS: Az irodájuk egy kissé lepukkant, de nagyon jófej egy csapat. Kedvesek, közvetlenek, ha egy munkájuk még aktuális már a héten be tudsz állni.
Az órabérek TÉNYLEG náluk a legmagasabbak az összes pesti szövetkezetnél. Ezt mondom úgy, hogy tényleg tudom és nem csak hiszem.
Az Unix Autó-nál bruttó 1350-es nappalos órabérben vagyok általuk, este 6 után ez br. 1755. Ugyanezt a munkát a Pensum már csak br. 1200-ért hirdeti, pótlékok nélkül.
Néha vagyok általuk Zarában is, itt nettó 1100-at fizetnek napközben, este 6 után nettó 1300-at. Az euDIÁKOK ugyanezért a munkavégzésért bruttó 1020-at ad a diákjainak (ez nettó 867). Azért ezek nem mindegy dolgok. A fizum is 10.-én délben már rajta szokott lenni. Én ajánlom őket. 10/10 :)
Meló-Diák: Semleges. Most a nyári szünetben Mekiben dolgozom a szabadnapjaimon fizetés kiegészítésként általuk. A szervezésük NULLA. A jobban fizető munkáikra hiába jelentkeztem korábban, sosem reagáltak, vagy már csak arról értesített a koordinátor, hogy a munka betöltésre került... :D:D Volt olyan, hogy szó szerint egy perccel a facebookos hirdetésének kiírása után írtam, másnap jön az e-mail, hogy már nincs hely... :D no comment.
Ebbe a mekibe is jómagam intéztem el a melót, aztán úgy szóltak oda nekik. Nem rossz szövetkezet amúgy, mert sok céggel kapcsolatban állnak, de kicsit hatékonyabb szervezés nem ártana. 10/6
euDIÁKOK: Nevetséges! :) IKEA-ban dolgoztam hónapokig általuk, 16.-a előtt sosem kaptam meg a fizum. Igaz, az ügyintézők jófejek, de az ember nem azért megy el melózni, hogy 16.-án kora este jöjjön meg a fizuja. Ha önfenttartó lettem volna, kétszer halok éhen. 10/3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!