Magister Universitas : full marketing - nulla teljesítmény?
Magyarra jártam hozzájuk még régebben. Anyagokat alig kaptunk (azt is úgy kellett kikönyörögni), időben el volt csúszva az egész, a tanár tapló volt. Mikor megjegyezte az egyik diák (jogosan), hogy jó lenne, ha egy bizonyos feladattípust gyakorolnánk, teljesen felháborodott, hogy márpedig olyan nincs az érettségiben és egyébként sincs benne az ő tematikájában. Mindezt olyan hangnemben, amilyet nem szívesen hallasz, főleg, ha fizettél is érte.
Lehet, hogy azóta változott, lehet, hogy csak ez a tanár volt ilyen, nem tudom. Mindenesetre nekem ennyi elég volt belőlük.
Én fizika előkészítőre jártam oda. És nagyon elégedett voltam velük, megszerettem a fizikát és az érettségim is jól sikerült.
A többi tárgyról nem tudok nyilatkozni, bár szerintem sok függ attól, hogy melyik tantárgy előkészítőjére mész, mert változó lehet, hogy melyik tanár jó vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!