Menjek gimnaziumi gólyatáborba? SOS
Pár nap mulva lesz a tábor es kivan fizetve de nem vagyok tul jol egeszsegileg es nincs sok kedvem se.Szuleim azt mondtak en dontsem el.
Eddig 2x talalkoztam az osztalytarsaimmal tehat nem teljesen idegenek.(2 napon volt iskolai talalkozo)
Sok hatranyom lesz ha nem megyek?
Tapasztalatok?
14/l
En most leszek 11.-es szoval eleg reg volt az ,hogy gyolyataborba mentem ,de az emleke meg mindig tisztan el bennem.Nagyon rossz volt ,elestem 2×,meghuztam a bokam,,beleestem a toba,beleleptem a kutya egy kedves kis ajandekaba stb.
De en mai napig azt gondolom ,hogy helyes dontest hoztam ,amikor elmentem .Nyilvan ,ha nem vagy valami baratkozo ember,hanem inkabb visszahuzodo vagy akkir meg nehezebb lesz.
Igazuk van a szuleidnek ez a te dontesed es akarhogy is dontesz neked kell viselned az ugymond kovetkezmenyeket (pl:kicikiznekstb...)
En azt tanacsolom ,hogy gondold at ujra,vagj bele hisz olyan sok vesztenivalod nincs!Lattam en mar orok baratsagokat kialakulni ilyen taborokba es neked is egy plussz elmény ami boldogga tesz vagy egy tapasztalat( ami rosszabb esetbe) epiti a szemelyisegedet.
Azonban ,ha megsem fogsz menni ,akkor azt mindekepp jelezzetek osztalyfonokodnek ,mert nalunk az egyik fiu elfelejtett szolni h nem megy es osztalyfonokivel kezdte az evet.
(Bocsanat a hibakert
3.vagyok.Es meg azt szerettem volna mondani ,hogy anno nekem is akkor volt meg es hat eleg rossz volt ugy ott lenni (ha te erre gondoltal).
De ha megfasztal vagy stb akkor tenyleg ne menj el mert megfertozod a tobbieket.
Először is, ha fertőző beteg vagy, akkor nincs több kérdés, nem tudsz menni ( Nagyon könnyen a fél tábort meg tudod betegíteni ).
Ha nem fertőző beteg vagy ( fáj a fejed, a lábad , apatikus vagy, vagy akármi más ) Akkor bizony menj el, hidd el jól fogod magad érezni :) Meg fogsz ismerni nagyon sok olyan diákot is, akikkel lehetséges, hogy iskolán belül csak nehezen tudnál. Meg fogod tudni, hogy milyen a gimi felfogása esetenként és hát táborról van szó, biztos hogy nagyon sok élményben lesz részed. A helyedben ki nem hagynám :)
Én nemrég voltan és nagyon élveztem
Sok új információt lehet meg tudni ha elmész
Én nagyon sok mindenkivel összebarátkoztam
És ahogy elmeséltem azoknak akik nem jöttek el azok mind megbánták 😊
Szóval érdemes elmenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!