Igaz, hogy a Berend-féle Műszaki kiadós biológia könyvekben több van, mint az emelt érettségi anyaga?
Szia már többen is kérdezték, de neked is leírom a tapasztalatomat és a véleményemet :)
Nekem a mozaik tankönyv 11.12. jött be , igaz van olyan benne ami nagyon tömény és túl nagy részletességgel ír le egy-egy témát, és van olyan amit pedig nem elég részletesen. Én ehhez ajánlanám neked a ,,kiegészítő fejezetek biológia érettségihez című könyvet" , mert ebben minden olyan plusz benne van amit később is tudsz majd használni a továbbtanulás során . Most az eMAG oldalán megtudod rendelni 1600.- körül van, és ingyen szállítják ki, szerintem mindenképpen megéri, mert tényleg jó könyv. Én mellette még megvettem a Dr. Fazekas Gy. Dr. Szerényi G. Biológia kötet I. és II. részét , igaz ezekben a könyvekben már sokszor egyetemi szinten írják le a témákat de nekem nagyon beváltak . :) sok sikert és kitartást a tanuláshoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!