Mozaikos 10,11 12 és mozaikos érettségizőknek 1-2 tankönyvből fel lehet készülni egy 95 százalékos emelt érettségire? Kb mennyi idő alatt?
95%-ra nem biztos, hogy elég az öt könyv és a 3 hónap.
Egyrészt mert vannak a követelményrendszerben olyan részek, amik ezekből (is) hiányoznak. De én még nem találtam olyan tk-et, amiben minden benne lett volna. Ha valaki tud ilyenről, írjon!
Másrészt ahhoz, hogy legyen időd ismételni (!) és gyakorolni/teszteket megoldani (!!) meg esszéket írni (!!!) szerintem napi 1,5-2 óra minimum kell, és így bő fél év - 9 hónap kemény tanulással /nem mellette üldögéléssel!/ reális. Ha nem nulláról indulsz, és nem vagy telesen zöld kémiából sem.
Sok sikert!
köszönöm a válaszokat :D
nem nulla a biosz tudásom és mellette minden nap 4-5 órát tanulok plusz hétvégén ismétlek
igazából az volt a kérdésem lényege hogy ezek a könyvek mennyire fedik le a követelményrendszert mert azt tudom h nincs olyan könyv ami 100% ig lefedi...
van még olyan könyv amiből érdemes tanulni szerintetek?
Vannak itt olyan fórumozok, akik régebbi hasonló kérdésnél igazolják a válaszukkal, hogy fel lehet készülni belőlük!
mozaik 10.11.12-ből!! még csak nem is írtak a két öszefoglaló könyvből. Szerinted a középiskolásoknál ezen 3 könyvön kívül, még milyennel rendelkeznek? Biosz felkészítő és füzetbe jegyzeteléseken kívül? Mert szerintem ezen kívül javarészt a többségük semmivel. Neki kell állni és csinálni kell és persze nem baj ha minél több könyve van az embernek az sosem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!