Hogyan írjak 90%-os EMELT matek érettségit?
Ha 5-ös vagy, miért aggódsz? Nézd át amit nem tudsz, vágd be a képleteket függvénytáblából, hogy ne kelljen keresgélni, szerintem az egyedüli dolog amin javítanod kell, az a koncentráció, ha 5-ös vagy, mert feltételezem az anyag megy, viszont itt nem fér bele egy félreszámolás.
Írj jó sokszor volt érettségiket
de úgy, mint az érettségin, 15 perc szünettel, a megadott ideig.
A matek tanárod elvan tévedve. Kemény munkával 80%? :D
Kemény mukával 95% körüli eredmények szoktak születni!
Mindig ötös voltam szintén matekból, egy szigorú tanár mellett. Az utolsó évben kezdtem el heti 2x 2 órára magán matektanárhoz járni. Az emelt miatt.
98%-os emelt érettségit tettem, és nem szakadtam bele a tanulásba. Jó alapjaim vannak amire nyugodtan lehetett építkezni.
Hát, azért a szimplán ötös tényleg nem elég, matekból emelten a 90% kiemelkedő eredmény, és nem elég hozzá, hogy értsd az anyagot, jól alkalmaznod is tudni kell az elméletet, amit tudsz. És akkor azt még nem is számoltuk, hogy mondjuk egy magyar érettségin ha izgulsz, akkor maximum lassabban jönnek a gondolatok, nehezebben fogalmazol, de egy matekon meg inkább elnézel egy számolást, vagy rosszabb esetben nem is jó úton indulsz el a megoldás felé, ami sokkal inkább meglátszik a pontokon.
Én a helyedben bíznék a tanáromban, ő ismer téged, a képességeidet, szóval kérdezd meg külön, hogy a 90% mennyire reális, és hallgass rá szerintem.
Milyen egyetemre mennél amúgy? Hány pont kell? Nincs más mód, hogy növeld a pontszámod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!