Martonosi Máté kérdése:
Előrehozott érettségire jelentkeztem németből, ha nem megyek el a vizsgára tehát megbukom, de jövőre megcsinálom a rendes érettségit angolból, akkor választjatom hogy azt "írják be" a német helyett a bizonyítványba?
Figyelt kérdés
A tanárom valahogy elfelejtett néhány részletet megemlíteni az érettségivel kapcsolatban, amiket csak most tudtam meg és ezek tudatában már nem tenném le a vizsgát viszont nem akarom hogy ez a rendes érettségi pontstámom kárára menjen, ezért érdekelne hogy választhatok-e hogy melyiket írják a bizonyítványba, az angolt vagy a németet?#érettségi #előrehozott érettségi #érettségi pont számítás #mit írnak az érettségi bizonyítványba #német előrehozott érettségi
2016. ápr. 5. 21:40
1/3 anonim válasza:
Inkább menj el most az előrehozottra és tedd le mondjuk kettesre (hogy meglegyen egy nyelv), jövőre meg lerakod
angolból is és akkor bekerülhet mindkettő az érettségibe
(pontszámot nem fog rontani)
2/3 anonim válasza:
Ami elégtelen azt nem írják be, tehát ha nem mész el, a német nem kerül bele. Én elmennék, jó tapasztalatszerzésnek is, a több tantárgy sose árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!