80%-os történelem és 63%-os irodalom érettségivel hova mehetek tovább tanulni? Mindkettőt középszinten teljesítettem.
Fodrásznak.
Eléggé értelmetlen csak az alapján választani, hova jó az érettségid. Azt tanuld, ami érdekel. Ha nem elég jók az érettségi eredményeid, akkor javíthatsz.
Egyébként "irodalom érettségi" nálunk nincs.
aki magyar nyelvből ilyen alacsony pontot ért el, az nem tudom miért akar humán irányra menni
hiszen két dolgok mérnek rajta : szövegértést, és a releváns szófosási készséget (+ szóbelin egy kis irodalomtörténetet)
egy humán beállítottságúnak 80% töbiől is nagyon kevés
Hát nekem is ennyi lett az irodalmam... de úgy hogy az írásbelinél a tanár egy 5 pontot levont csak úgy ami mindenkinek járt volna, ezután meg a szövegelemzésem lehúzta...
Szóbelin konkrétan semmit nem tudtam mert ezek a költők meg a hülyeségeik annyira nem érdekeltek...
Szerintem ezzel sehova nem mehetsz mivel legalább 300 pont kell.
neked a 80+63 is max 143 ez duplázva 286... a minimum meg 300.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!