Laboratóriumi technikus OKJ-hez mennyi kémia alaptudás kell? Mennyire veszik elölről az anyagot?
Hát eléggé kell... szerintem egy érettségi oda nem hátrány.
Azt pedig hogy mennyire veszik elölről iskolája válogatja.
Az OKJ csak 20-30 pontot ad
Ha jobban meghúzód az érettségit simán megvan+ nyelvvizsga...
Jelentkezz hátha... de ha biomérnök akarsz lenni akkor egyetem előtt érdemes 1 évet intenzíven kémiázni, mert ott telibeszarják hogy tudod-e. 3-5 óra alatt átveszik a 4-8 évet és haladnak tovább.
Amúgy én is gépészetibe jártam, valamint ezt a technikusit is végzem...
Én a programozáson gondolkozom ha nem ez akkor marad ez a szakma és idővel kimegyek:)
Ha tudod keresd meg az általános iskolás kémia tanárod vagy középben aki volt hogy nem-e adna külön órákat mert neked ez és ez a terved persze pénzért cserébe.
Ilyenkor lehet hogy az lesz hogy nagyjából átvesztek hetente 1-2 órában egy anyagot és a többit meg elmondja hogy mit kellene tudnod és tanuld meg. Persze nem rendezésekre gondolok hanem elméletre és ezáltal haladtok tovább, jobban gyorsabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!