Létezik még önkéntes munka, amit a nyári szünet utolsó két hetében azonnali kezdéssel lehet csinálni?
Figyelt kérdés
A történet úgy kezdődik, hogy én a nyár elején jelentkeztem két helyre is, de egyik se jutott el odáig, hogy dolgozhassak és valószínűleg nem is fog. Ez nem az én hibámból van így, hanem mert ők heteket vagy hónapokat vártak, hogy válaszoljanak. Tehát olyan kéne, amit még tudok az utolsó két hétben csinálni. Egyetemre járok, szóval a szeptember első hete még belefér. Vagy jól sejtem, hogy ilyen nincs?2016. aug. 13. 09:32
1/12 anonim válasza:
egy két óvodában talán lehet menni dajkálni
2/12 anonim válasza:
Miért olyan fontos önkéntes munkát végezned egyetem előtt? Hiszen pénz se jár érte... De próbálj meg egy állatmenhelyet, biztos szivesen látják az önkéntes segítőket!
3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Óvodába nem akarok menni, túl sok ott a gyerek, a kutyamenhelyt valószínűleg megpróbálom. A kérdésre, hogy miért megyek azért, mert unom magam itthon.
2016. aug. 14. 11:20
4/12 anonim válasza:
akkor menj inkább diákmunkára, azért pénzt is kapsz. sok diákmunkaközvetítő cég van.
Amúgy az ovódában most kevés a gyerek, mert nyár van. szóval no para
5/12 A kérdező kommentje:
Egy gyerek is sok már nekem. Megkézdezhetem miért akarsz lebeszélni egy olyan munkáról, amivel jóval többet teszek a társadalomnak annál, hogy kiviszem a reklamújságokat, amiket aztán vagy kidobnak vagy elmennek miatta pénzt költeni?
2016. aug. 14. 18:59
6/12 anonim válasza:
A diákszövetkezetek nem szórólapozásra szoktak közvetíteni...
7/12 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor más felesleges munkát adnak.
2016. aug. 15. 01:35
8/12 anonim válasza:
oh ne mártirkodj már :D
inkább dolgozol majd önkéntesként vörös keresztnél, mint hogy árufeltöltő légy tescoban jó bérért?
9/12 anonim válasza:
ha felesleges munka lenne, akkor nem fizetnének érte :D
10/12 A kérdező kommentje:
Igen, tudod vannak emberek, akik nem azért vállalnak nyári munkát, hogy aztán szombatonként legyen miből lerészegedni.
2016. aug. 16. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!