BGE - Hallgatói jogviszony megszűnésekor mikor kapom kézhez a határozatot?
Az történt, hogy elhasználtam a 6 vizsgaalkalmam és a TO szerint is megszüntetik a jogviszonyom amiről egy határozatot fogok elvileg kapni. De az a kérdés hogy mikor!!?? Mivel 18.-tól tárgyfelvétel és nekem kiirták a következő félévet a beiratkozásnál. Ahogy ismerem a sulit képesek októberben küldeni a határozatot de gondoltam addig nem veszek fel semmit mivel úgyis megszűntetnek.
Valakinek tapasztalat, hogy kb mikor küldik a papírkát??
Egész biztos, hogy még az új tanév kezdete előtt meg fogod kapni a határozatot a hallgatói jogviszony megszüntetéséről, és ezzel egy időben a kiírt következő félévet is le fogják venni nálad. Vagy nem fogsz tudni rá beiratkozni, sőt valószínű, hogy a Neptunt sem fogod tudni használni hamarosan. Mellesleg a Neptunban valószínű, hogy előbb meg fog jelenni a határozat, mint ahogy a postás hozná.
Mivel majdnem 2 hete írtad a kérdést, történt azóta változás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!