Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit nézzek át matekból 9....

Mit nézzek át matekból 9. osztályra? Mik a legfontosabbak?

Figyelt kérdés
Közgazdasági szakról van szó.

2016. aug. 7. 02:54
 1/7 Döme06 válasza:
Én is most megyem 9-be és szerintem ne nézz át semmit, csak rakd el. Aztán majd ha kell előveszed. Biztos hogy kelleni fog.
2016. aug. 7. 22:12
 2/7 A kérdező kommentje:
#1: Szerintem ez nem így működik. >.> Már az első hónapban fogunk írni szintfelmérőt belőle, azért át kellene nézni valamit. Én nem bíznék semmit a véletlenre.
2016. aug. 8. 00:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A 9. osztály lényegében a 8.-os tananyag kissé kiegészítése.

Ha valamit át akarsz nézni, akkor az alapvető számolásokat gyakorold, törtekkel főleg.

Aztán általános gond a SZÖVEGES feladatok megoldása, ezt is mindenképp gyakorold.

Biztosan lesznek a függvények, ez is alapvető témakör.

Szerintem ezek elegendőek egyelőre.

(Tanárként írom ezeket...)

2016. aug. 8. 01:29
 4/7 Tom Benko ***** válasza:
Egyenletek, függvények, szöveges feladatok, törtekkel műveletek.
2016. aug. 8. 10:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Drága Tom!

Ugye, jó ideje válaszolgatunk itt együtt.

Ezért tisztelettel kérdezem: miért nem olvasod el az előzőeket, ugyanazt minek írod le megint?

2016. aug. 8. 11:36
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a hasznos válaszokat! Mindent szeretnék rendesen átnézni, mert a legjobb formámat akarom nyújtani! :))

*Kitűnő voltam nyolcadik év végén is, nem tervezek nagyot rontani semmilyen tantárgyból. A kötelezőket szintén elkezdtem. A gyakorlás soha nem árthat senkinek.^^*

2016. aug. 8. 22:39
 7/7 Tom Benko ***** válasza:
@Parafagólem: Passz. Valószínűleg azért, mert amikor elkezdtem a választ írni, még reggel nyolc volt, és tudtam, mit akarok írni, mire végeztem vele, már tíz, és csak a kérdés volt előttem. :) Amúgy mintha a geometriát kihagytam volna...
2016. aug. 9. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!