Melyiket válasszam majd a magyar érettségin? 1ÉRVELÉS 2EGY MŰ ÉRTELMEZÉSE 3ÖSSZEHASONLÍTÓ ELEMZÉS Melyik a legkönnyebb szerintetek?
Az érveléshez kell a legtöbb háttértudás, de ha pont olyan téma van, ami neked fekszik, akkor akár nagyon könnyű is lehet.
Az összehasonlításnál és az értelmezésnél pedig tudsz idézgetni a versből/novellából, ott nagyon könnyen megvan a 3 oldal.
Te tudod, hogy neked melyik fekszik a legjobban.
3-8 oldal terjedelműnek kell lennie.
3 oldalt tudok irni de többet nem mivel tutira nem ismert verset ,novellát raknak be.
8 oldalt? :O
Én nem tudok rizsázni:(
Én is azt hittem, hogy az érvelés a legkönnyebb, de rájöttem, hogy nem tudok 3 oldalt érvelni. Szerintem a mű értelmezése a legkönnyebb, vagyis én azt választottam, én sem vagyok egy nagyon magyarzseni, de 4 oldalt simán összehoztam.
Az, hogy szerinted melyik a legkönnyebb szubjektív, lehet olyan érvelést kapsz ami neked nagyon fekszik. A magyartanárom szerint is a műértelmezés a legkönnyebb a legnehezebb meg az összehasonlítás.
Szerintem az érvelés a legkönnyebb. Nekünk a tanár is azt mondta, hogy mindenki azt írjon, mert abba nem lehet belekötni:D
3 oldal meg bőven elég...
Én is az összehasonlítást fogom választani.
Számomra ez a legkönnyebb.
Amugy meg félek hogy nem lesz meg a 4es irásbelin mert levonnak 15 pontot a helyesírásért:(
Múltkor is dogát írunk összehasonlító elemzésből pont 5ös lett erre 3ast kaptam mert levonták a 15 pontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!