Szegeden keresek koleszt, eddig a Móra, a Károlyi és esetleg a Vasutas került szóba, ezeket ajánlották. Tudnátok véleményeket írni bármelyikhez vagy ajánlani másikat? Nagyon szorít az idő, mihamarabb döntésre kéne jutnom.
Öthalmi valóban jól felszerelt, de rendesen kint van. Ez azt jelenti, hogy óránként kettő busz jár a város felé onnan, este 20:30kor el is megy az utolsó.
Móra kb. 20 perc a városközponttól, bent nem voltam, nem tudom, milyen a felszereltsége. Jó választás lehet, de számolnod kell a kollégiumi kurzusokkal is, amiket el kell végezni. Véleményem szerint ezek nem nehéz dolgok, de nincs benne tapasztalatom. A Móra előtt helyezkedik el a Herman Ottó koli. Ebben laktam én 3 évig, csendes, de alaposan lerongyolódott belülről. Én ezek közül választanék, nekem a Károlyi már túl sok lenne. Ott 1000 ember van, az előbb említett kettőben 250 körüli a létszám. A Vasutast nem ismerem.
A károlyiban 800 ember van. Két épületre osztva. A épület 4 emelet+ B épület 10 emelet. Szintenként van közös konyha, mosdó, zuhanyzó. Aki szereti a társaságot annak jó hely. Megismerhetsz sok embert, ott a Kopaj...
És egyből az épület előtt van a villamos megálló ami 10 percenként jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!