Hétesen kérdése:
Milyen egy gólyatábor?
Figyelt kérdés
Hatosztályos gimibe megyek és augusztusban lesz egy 5 napos gólyatáborunk. Miket szoktak ott csinálni? Lesznek csapatépítős feladatok?2016. aug. 1. 13:46
1/4 anonim válasza:
Ha van konkrét programterv, akkor valószínűleg lesz csapatépítés, 'osztály megismerés'
2/4 anonim válasza:
Igazából (szerintem) minden iskolában más a gólyatábor. Én nem rég voltam és nagyon, de nagyon jó volt. Rengeteg csapatépítős feladat volt és már most úgy érzem, mintha ezer éve ismerném őket. Velünk volt 2 tizedikes is segíteni, és jobban összehozni minket. Mindenki nagyon jó fej volt.
Valószínűleg nálatok is lesznek csapatépítős játékok, ha esetleg olyan helyen vagytok, ahol tudtok fürödni, akkor azt is fogtok és ilyesmik :)
3/4 anonim válasza:
Biztos lesznek csapatepitos feladatok. A golyataborok altalaban jo bulik szoktak lenni. Habar iskola valogatja a programokat. Pl ismerosom sulija nem szervezett kulonosebb programokat. Csak lementek a balatonra es ennyi. Nalunk viszont csomo jatek volt, minket egyb a 12.-esek elegge szivattak, viszont beilleszkedes teren nagyon hasznos volt :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, ment a zöld kéz mindenkinek. :-D
2016. aug. 6. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!