Jön valaki idén SZTE ÁJTK gólyatáborba? 2016
?
erről nem hallottam
#1-es: Ez milyen sztori volt? Mert bizony nem volt tele vele a sajtó, mint ahogy az lenni szokott...
Kérdező: valamilyen szinten mindeninek élvezhető egy ilyen tábor. Sőt, azokat irigylem, akiknek már semmiség számba megy.
Ha félsz, hogy nem találod meg a társaságod: arra a pár napra elég könnyen összejön ez, vagy ha mégsem, azt is kibírod. Na gondolj arra, hogy évközben is meg kell majd találnod a társaságod, és akkor még fontosabb is. Nem jó, ha majd csak tanulásügyben tudsz odamenni a többiekhez, ők meg egész nap beszélgetnek ott. A tábor, vagy a gólyahét segít ebben, itt pont könnyebb lesz barátkozni, bevonnak a játékokba mindenkit. Aztán később még el is fecsérelheted azt az előnyt, én pl. senkivel se tudok nagyon leállni beszélgetni az egykori tankörömből (szerintem ez nem lenne jobb akkor se, ha ott lettem volna a táborban).
Ez a aztori a feljelentésig sem jutott el ahogy általában az ilyen sztorik.
Köszi a válaszokat, remélem tényleg jó lesz :)
Amúgy akinek van kedve esetleg beszélhetnénk pár szót vagy hasonló, ha valaki még így fél mint én :D
Egyébként erről a botrányról én sem hallottam, de ez nem jelent semmit persze :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!