Rossz egyetemre jelentkeztem. Mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Anyámék erőltették hogy maradjak itt velük és járjak itt egyetemre,ahol lakunk.Felvettek ide,de egy bizonyos pesti egyetem az álmom már régóta.Mielőtt valaki jönne,hogy akkor miert nem oda mentem.Azért mert megfenyegettek ha nem maradok itt akkor nem kapok semmi pénzt majd.Anyagilag jól állunk nem emiatt nem engedtek meg.Azt akartak hogy veluk maradjak.Mit tudok tenni?Annyira bánt a dolog.Tudnèk átjelentkezni később erre a pesti egyetemre?2016. júl. 31. 09:18
11/17 A kérdező kommentje:
én is ettől félek utolsó. és köszönöm a válaszokat mindenkinek ment zöld pipa :)
2016. júl. 31. 21:44
12/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok!:) meghoztam a végső döntést.Pestre költözöm elkezdek egy OKJ-t és újrafelvételizem erre a pesti egyetemre.Ha nem tenném akkor egy életen át bánnám,hogy nem követtem az álmom.
2016. aug. 1. 20:45
13/17 A kérdező kommentje:
Ha itt kéne maradnom belehülyülnék :/
2016. aug. 1. 20:47
14/17 anonim válasza:
Örülök, sok sikert a továbbiakban! :)
15/17 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :*
2016. aug. 2. 20:46
17/17 A kérdező kommentje:
köszönöm :) puszi
2016. aug. 2. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!