Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemen hogy zajlanak a...

Egyetemen hogy zajlanak a testnevelés órák?

Figyelt kérdés

Nem vagyok egy nagy sportember, ezért érdekelne hogyan zajlik egy ilyen óra az egyetemen, természetesen nem testnevelés szakon.

Főként a győri Széchenyi István egyetem érdekelne.

Normális válaszokat légyszives. Köszi. :)

2016. júl. 29. 23:25
 1/4 Morozov ***** válasza:
100%
Hát, ha olyan szakra mész, aminek semmi köze a testmozgáshoz, akkor leginkább sehogy.
2016. júl. 29. 23:31
 2/4 A kérdező kommentje:

Ápoló szakra megyek, de a tantervben 4 féle testnevelés óra van. Úszás, erő, állóképesség és sportág ismeret.

Az érdekelne, melyik órán mi is történik, illetve mennyire "túlélhetőek" ezek az órák. :)

2016. júl. 29. 23:35
 3/4 anonim ***** válasza:
77%

Befizeted a kondi bérletet, elmész annyiszor, amennyi ki van jelölve, felülsz a szobabiciklire és zenét hallgatsz.

Nekem így zajlottak, semmi kedvem nem volt tornázgatni, mikor este hatig óráim voltak, úgy hogy amikor volt közbe szünet vagyis lyukas, akkor inkább pihentem.

DE minden nap futottam a buszra! :D

2016. júl. 29. 23:44
 4/4 anonim ***** válasza:
A képzés ideje alatt mind a négyet teljesíteni kell.
2016. júl. 30. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!