Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne kikerülni a...

Hogyan lehetne kikerülni a testnevelés órát?

Figyelt kérdés

Tudom hogy most nyár közepe van, és ha lehetséges akkor részt kell venni az órákon.

De a lényeg az, hogy én már most stresszelek emiatt.

Nem vagyok lusta, a sport jó is. Nekem az nehéz hogy más emberekkel kell, és ráadásul főként ilyen közösségi vagy csapatjáték feladatokat kell csinálni.

Nem vagyok közösségi jellem. Van 2 barátom, egyikkel inkább interneten beszélünk, a másikkal néha találkozunk is. (bár most épp nem akar velem beszélni)

A kapcsolat teremtés nem az erősségem, az iskolában is egyedül ülök, és szünetekben is egyedül vagyok.

Van amikor megpróbálnak velem beszélni, de akkor félek hogy rossz választ adok, és rövid tömör finoman válaszolok. De van amikor veszem a bátorságot, és én megyek oda beszélgetni, de általában az illető meg se hallja, nem figyel, és ha hiányzok az iskolából olykor észre se veszik.

Nem lehetne valahogyan kikerülni a tesit?

(Sportolnék is szívesen helyette valamit ami nekem való)

(Most megyek új középiskolába, az előző nem volt jó)

Válaszokat köszönöm! :)

2016. júl. 19. 18:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Beszéld ezt meg a tesitanároddal, hogy megoldható-e, hogy te mondjuk nem focizol, vagy akármit csinálsz, amit a többiek, hanem vmi mást találjon neked ki, mert ez meg ez van..

De egyébként én is nagyon hasonló voltam, és kibírtam...

2016. júl. 19. 18:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Hey te! Új suli? Új lehetőség! Igen is próbálj meg haverkodni,erre az egyik legjobb lehetőség a tesi óra ;-). Hozd ki magadbók a maximumot,hogy nyerhessen a csapatod stb...rúgsz egy gólt,már kapod is a pacsikat ;-) próbálj lazább lenni,sokat poénkodni,előbb útóbb feloldódsz és már is megoldódott minden!
2016. júl. 19. 18:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Kérd meg a tanárt, hogy hadd használd a konditermet, ha van. Nekem részleges felmentésem volt, mert elég rossz a szemem, és sok gyakorlatot nem csinálhatok miatta, így a tesiórák nagy részét a kondiban töltöttem.
2016. júl. 19. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!