Nem lesz így gond 21 évesen?
Jaj, de nevetséges... felnőtt emberek közé mész: ott már a lényeges dolgoknak kellene számítania.
Miért gondolják annyian, hogy 21 évesen már öregek? Te még le is írod, miért csak most jutottál egyetemre. Mi ebben a szokatlan?
De mégis miért számítana más véleménye?
Valamiért úgy érzem, hogy baromira le vagyok maradva. Van aki ilyen idősen írja a szakdolgozatot. Én meg most állok csak a rajtvonalhoz. Nyílván az én hibámból vagyok késésben, ezt pedig szerintem sürgősen be kell hoznom.
Válaszokat köszönöm.
Én is most kezdem, 21 vagyok. : )
Nekem is kicsit furcsa, hogy rengeteg csoporttársam 18 éves, de ez a 3 év nem jelentős.
"Valamiért úgy érzem, hogy baromira le vagyok maradva. Van aki ilyen idősen írja a szakdolgozatot. Én meg most állok csak a rajtvonalhoz. "
- És ők mennyit dolgoztak?
Ennek örülök, hogy legalább nem vagyok így egyedül.:)
Ebben igazad van 7-es, hogy valszeg semennyit. Ezen a munkahelyen elég gyorsan sikerült szinteket lépnem, belső versenyeket nyertem, hónap dolgozója lettem stb. :) Remélem máshol sem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!