Szeged melyik egyetemi kollégiumot válasszam? SZTE-TTIK biológia alapszakra vettek fel
Érdemes még a Hermann/Móra kolikat megfontolni. Nem tudom, milyen benne lakni, viszont két percre (vagy még annyi sem :D) van a biológia főépülettől, ahol a legtöbb órád lesz.
Öthalom tényleg kényelmesebb (azt is csak elmesélésből ismerem), de nagyon messze van és nem sok járat megy arra.
Szia!
Gratulálok :) Engem is biológiára vettek fel SZTE-re :D Most épp a Móra Ferenc kollégiumon gondolkodom. Igazából én sem tudom melyik lenne a legideálisabb,úgyhogy bocsi,hogy nem tudok semmi hasznos válasszal szolgálni, viszont tényleg jó lenne olyan helyen lakni,ahol van pár csoporttárs vagy legalább TTIK-s :)
Hali!
Én most kezdem a másodévet bioszon, és az Öthalmi koliban laktam az első évben, és bátran ajánlom.
Nem olyan, mint egy kollégium, hanem inkább diáklakás, 3 szobával, amik 1,2, vagy 3 fősek.
Tökéletesen felszerelt és engem anno a leginkább az győzött meg, hogy bizony a fürdőszobán is csak 5 emberrel kell osztoznom:)
Tény, hogy nem annyira közeli a biológia épület, ám pont a nyár elején változtattak a buszmenetrenden, így a busz, ami megáll a koli előtt, egyenesen ott tesz le (vagy van egy másik, ami 2 utcával arrébb)
Kb. 20-25 perc alatt be lehet érni, minden óra 23-kor és 53kor megy busz, és mindkettővel be lehet érni időben órára.
Itt is van több bioszos is, úgyhogy én csak ajánlani tudom, persze a közelség nyilvánvalóan vonzóbbá teszi a többi kolit:)
Sok sikert az első évhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!