Az Ádám Veronika szerkesztette Orvosi biokémia könyvről mi a véleményetek?
Ősszel kezdem a másodévet az orvosin, kémiára eddig az előadásdiákból próbáltam készülni, viszont ezek enyhén szólva is minősíthetetlenül rosszak. Emiatt gondoltam beszerezni a tankönyvet, ugyanakkor hallottam róla hideget-meleget (inkább ez előbbit) felsőbbévesektől, emellett a Medicina Kiadó honlapján nem is lehet megtalálni ezt a kiadványt.
Hogyha ez a könyv is használhatatlan, van valami más opció vagy maradnak az előadásanyagok?
(Az intézettől sajnos kár várni bármiféle útmutatásra.)
Gratulálok a sikeres vizsgaidőszakodhoz! Én is PTE-s vagyok, és leszigorlatoztam bikémből anélkül, hogy kinyitottam volna azt a könyvet.
A Gyors segítség a biokémia vizsgához című könyvet, a használhatóbb előadásanyagokat, és egy diák által írt jegyzetet használtam, ami megszerezhető a facebook-os csoportokban (HB jegyzet.)
Évek óta mondogatott téma, hogy fordíttassák le a Lehningert, vagy adjanak ki saját jegyzetet, de nem teszik. Ez bizony az intézet sara.
Köszönöm mindkettőtök válaszát, megmentettetek attól, hogy pénzt adjak ki egy nem megfelelő könyvre. :D
Megpróbálok akkor én is megélni és átmenni mindabból, ami elérhető, érthető és ellenőrzött, vagy lehet beszerzek egy gyors segítséget magamnak.
És második, köszönöm, kicsit megszenvedtem ezzel a vizsgaidőszakkal (az első szemeszter után tévesen alábecsültem a szintet), és a másodévtől most tartok is, de hát reméljük a legjobbakat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!