Ti hányból buktatok érettségin?
én semmit nem tanultam törire négy év alatt végig 2-3as voltam,az érettségim viszont négyes lett. A matekkal ugyanígy voltam.
Nem jelent semmit hányas vagy négy évig,az számít mit tudsz. Ha nekiállsz beseggelni a tételeket törire egészbiztos hogy meglesz,matekból meg járj különtanárhoz,különben esélytelen ha csak nem konyítasz hozzá egy kicsit is.
szerintem megérdemelted a bukást, már nem azért, nem kritizálni akarlak, csak elmondom a véleményem
4 év alatt nem tanultál semmit, ami nagy hiba
ha nekem ilyen gyerekem lenne, leültettem volna egy székre és addig tanultam volna vele amíg meg nem tanulja a szükséges anyagot
még akkor is ha 18 éves lenne
mert ez a kötelessége és muszáj neki megtanulnia, ha akar valamit kezdeni az életben
egyébként meg matekból még oké hogy megbuktál mert az nem mindenkinek megy könnyen
de töri? 8 vagy 9 pontot kell a minimumból összeszedni szóbelin, komplett források vannak megadva, több oldal is
ha már csak a forrást kiírod más szóval is meg van a kettes
ülj le holnaptól szépen és kezdj el rá tanulni, mert amíg diák vagy a tanulás a KÖTELESSÉGED!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!