Van, akinek még mindig nem dolgozták fel a dokumentimait felvin?
Figyelt kérdés
2016. júl. 18. 19:08
21/30 anonim válasza:
És végre nekem is feldolgozták a tanúsítványaimat!
22/30 anonim válasza:
Szerencsére nekem is. :D Már nagyon izgultam a tanúsítványok miatt. :D
23/30 anonim válasza:
Nekem egy még feldolgozás alatt van. :/
24/30 anonim válasza:
Nekem is . Az a baj hogy azt irja a pontszámitási kérelemnél hogy feldolgozva kell hogy legyen a dokumentum, tehát kérelmet nem irhatok, de akkor most mit csináljak? Mert ha nem teszek semmit, nehogy az legyen hogy hát már elmult 21. éjfél nem tehetek semmit.
Nagyon angyon angyon ideges vagyok.
25/30 anonim válasza:
Szerintem hívd fel őket a biztonság kedvéért. Főleg, ha ma van a határidő..
Mikor kérdésem volt felhívtam őket. Rendesek voltak és segítettek. :)
26/30 anonim válasza:
Nekem már fel van dolgozva,de a pontszámom még mindig nem változott.Van még valaki így?
Reggel felhívtam őket,megmondták,hogy nekik több pontot jelez,csak nem került át még a felvi.hu-ra...
27/30 anonim válasza:
Érdekes ez a rendszer. Addig meg izgulhat az ember...
És okkal, hiszen ez fontos a jövőre nézve..
28/30 A kérdező kommentje:
Na, végül mindenkinek feldolgozták?
2016. júl. 21. 19:10
29/30 anonim válasza:
Felhívtam őket én is, adataim alapján megnézték a pontjaimat, és náluk változott, nálam pedig az átfutási idő miatt nem látszik még, tehát minden rendben egyelőre. :)
30/30 anonim válasza:
Nekem még mindig nem, de aztmondták változik folyamatosan 25.éig de midnenesetre irtam nekik egy pontszámitás felülvizsgálati kérelmet elküldtem éjfél előtt, és majd lesz valami :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!