Van akinek még nem dolgozták fel a bizonyítványt? FONTOS!
Figyelt kérdés
Rajtam kívül van olyan személy akinek az érettségi és középiskolai bizonyítványt nem dolgozták fel? Szerintetek hívjam fel ez ügyben az ügyfélszolgálatot?2014. júl. 7. 18:02
1/8 anonim válasza:
Mikor toltotted fel? Amugy sok ido, mig ellenorzik mindenkiet, a tiedet is fel fogjak majd dolgozni. Az erettsegi bizonyitvanyt nalam tobb mint ket het alatt dolgoztak fel.
2/8 A kérdező kommentje:
Június 19.-én töltöttem fel.
2014. júl. 7. 18:08
3/8 anonim válasza:
jelen....több mint 2 hete már, hogy feltöltöttem de semmi még mindig csak továbbítva feldolgozásra
4/8 A kérdező kommentje:
Hát az enyém is lassan három hete. Remélem minden simán fog menni, mert ez azért elég idegörlő, mármint az én részemről.
2014. júl. 7. 18:11
5/8 anonim válasza:
Ha feldolgozás alatt van és nem elutasítva akkor nektek minden rendben, mert ugye július 10-ig lehet beküldeni a hiányzó dokumentumokat. Lassan dolgoznak :D De meglesz az.
6/8 anonim válasza:
Múlt hét kedden töltöttem fel, még mindig feldolgozás alatt van... Addig, ameddig nem utasítják el, én nem parázom :)
7/8 A kérdező kommentje:
Áhh vágom, köszi a válaszokat:)
2014. júl. 7. 20:36
8/8 A kérdező kommentje:
Ma felmentem a felvire és sikeresen feldolgozták:)
2014. júl. 8. 09:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!