Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit válasszak 22 évesen?

Mit válasszak 22 évesen?

Figyelt kérdés
Mindig is nagy álmom volt,hogy orvos legyek :) persze mivel álom,néha elfelejtem mivel is jár ennek a szaknak a kitanulása.Néha úgy érzem erről már lekéstem,túl késő,jobban járok ha valami egyszerűbbet tanulok,úgyse menne stb. Igazából szeretnék egy változatos munkát,jó keresetet,de nem akarok mártír lenni,akinek sosincs semmire ideje és csak siránkozik az egészségügy miatt. Ezek voltak még az ötleteim: ugye a sima orvosi,fogorvosi,gyógyszerészet,fogtechnikus. Vagy elkéstem a továbbtanulással?
2016. júl. 17. 10:00
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha igazán akarod, akkor lehetsz még orvos is. Nem mártírnak kell lenni, hanem kitartónak. Talán néhány évig nem lesz mindenre időd, amire szeretnéd, de ha tényleg ez az álmod, akkor megéri tenni érte, nem? Az "úgyse menne" mindig ott van az emberben, amikor valami (számára) nagyot akar elérni, de ezt a kis hangot el kell hallgattatni a fejedben. Akármiről is van szó, képes vagy rá! Kemény munkával és kitartással, csak higgy magadban!

Elkésni? Honnan? 22 vagy. Cirka 50 évet fogsz még dolgozni a szakmádban. ÖTVEN. Nagyon sok. Nem mindegy, mi az! 50 éven át napi min. 8-10 óra. Nem mindegy! Tanulj!

2016. júl. 17. 10:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Én tavaly pontosan úgy voltam vele, mint te, jelentkeztem, nem sikerült, lecsúsztam kb 5 ponttal az orvosiról, idén toronymagasan bejutottam, ez 99,99%, és 23 éves vagyok. Ha igazán akarod, ne add fel és ne gondolkozz másban. :)
2016. júl. 17. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!