Az írásbeli érettségi témaköröknél emelt szinten az is kell ami a középszinthez van odaírva vagy csak az ami az emelt szinthez?
Nem tudom eldönteni, hogy a két oszlopot, hogyan kell értelmezni. Az emelt szinthez ami oda van írva az a kiegészítője annak ami a középszinthez van odaírva vagy azt külön kell nézni és a középszintes nem kell? Sehol nem találtam erre magyarázatot. De egy érettségi felkészítő oldalán az emelt szintű tematikában a középszintes témák nem voltak benne ezért nem tudom eldönteni.
Előre is köszi a válaszokat! :)
Egyáltalán milyen tárgyról lenne szó?
Nekem van töri emelt szintű szóbeli tételem és annál hosszabban, tagoltabban részletez egy-egy a középpel megegyező témakört. Tudom írásbeli, ott viszont szerintem mint írtam is már közép + emelt. Sokan ezen buknak értékes pontokat, hogy nem figyelnek erre.
"De akkor az emelt szintű tanfolyamon miért csak azt veszik ami az emelthez van odaírva és azt nem ami pedig a középhez?"
Ezt tőlük kellene megkérdezni. Mivel nem tudjuk, milyen tanfolyamról van szó, erre értelmes választ sem lehet így adni. Az érettségi felkészítéssel alapvetően a középiskolák foglalkoznak, és ott rendesen felkészítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!