Milyen szakot válasszak?
Figyelt kérdés
Író szeretnék lenni, és tudom, hogy nem egy iskolában fogom megtanulni hogyan legyek jó író, de szeretnék egy olyan szakot választani gimnázium után, ami a hasznomra válik. Néztem a kommunikáció és médiatudomány szakot, de nem hiszem, hogy az megfelelő lenne.
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
2016. júl. 14. 11:43
1/5 anonim válasza:
Sz.tem gimis magyartanár,mert az valamennyire kapcsolódik az íráshoz!:)
2/5 anonim válasza:
Magyar szak + kreatív írás minor. Az ELTÉ-n -azt hiszem- van ilyen.
3/5 anonim válasza:
Esetleg újságíróra nem gondoltál? :)
4/5 anonim válasza:
Én is író szeretnék lenni, és magyar tanárira járok. Magyar szakkal sajnos sok mindent nem lehet kezdeni, viszont kreatív írásos órákat tanárin is felvehetsz :)
5/5 A kérdező kommentje:
#3 de gondoltam az újságírásra de az a kommunikáció és médiatudományhoz kapcsolódik és az nem igazán az írással foglalkozik hanem hogy riporter vagy műsorvezető legyen belőlem az meg nem az én pályám :D
2016. júl. 14. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!