Elfelejtetem beírni a felvételi jelentkezésembe az utolsó értettségi eredményeimet, és be sem szkenneltem. Pótfelvételi eljárásnál lehet pótolni ezeket?
"eredményeimet", ha több van akkor az eléggé gáz, főleg ha azon múlik az, hogy felvesznek-e vagy nem. Gondolom nem véletlenül csináltad újra, hogy felvegyenek talán..
De mind1 is. Már nem tudod pótolni, pótfelvételi nem arra van.
Magyarul cumi.
Nem akarok bunkó lenni, de megérdemelted.
A felvi oldalán kint volt egy csomó ideig, hogy mindent pótolni kell, itt gyk-n is ezren megkérdezték, email is ment, hogy mindent pótolni kell ami van. 12-ős határidőt, mindenhol fújták.
Ha ennek ellenére is Te elfelejtetted..az már a saját hibád.
Kedves kommentelők, végetért a felvételi eljárás most regisztráltam a pótfelvételire és nem csak hogy pótolni lehetett hanem újbol mindent fel kellett töltenei beírni.
Ezek szerint senki nem tudta hogy működik de mégis tanácsogat osztogattok. Köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!